Szerződési feltételek

A Webáruházban árusított termékek mindegyike a Blökibazár  csapatmunkájának eredménye.

Szállítási és garanciális feltételek:

MÉRETVÁLASZTÁS:

A pólók nagy része egyedileg, rendelés alapján készül, ezért arra kérünk figyelmesen válassz méretet, mert az átadás után már nem tudjuk ingyen más méretre cserélni. Kérésre mérettáblázatot küldünk.

HIBÁS ÁRU CSERÉJE:

Ha bármilyen, a Blökibazár hibájából fakadó minőségi problémád volna a pólóval, az áru átvételétől számított 2 héten belül jelezd, ellenkező esetben nem tudjuk kicserélni a terméket! Mindig igyekszünk a lehető legjobb megoldást megtalálni, indokolt esetben kicseréljük a hibás pólót - ilyenkor az extra postaköltség minket terhel. Fontos - csak hibátlan, nem viselt pólót veszünk vissza.

KÉZBESÍTÉS: 

Termékeinket a Magyar Posta kézbesíti, a pólót a vevő által megadott címre küldjük, és minden árufeladásról postai bizonylatot őrzünk, ezért ezek azonosítószám alapján visszakereshetők. Ha a várható időben nem érkezett meg a rendelt áru, kérjük érdeklődj a helyi postahivatalban, előfordul, hogy a kézbesítő nem tudta átadni, és egy hétig a postán őrzik az árut. Ha nem mész érte, és visszaküldik hozzánk, akkor az újabb kiküldés költsége téged terhel.

Elérhetőségünk:

Zöld Tara Kft.

E-mail: kapcsolat@blokibazar.hu

Telefon: 20/366-9637

Címünk: 1028 Budapest, Harmatcsepp u. 16.

Adószámunk: 14379893-2-41,

Cégjegyzékszámunk: 01-09-901344

Bankszámlaszámunk: 10918001 00000014 78860035 

Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatába írd be a rendelés visszajelzése emailben kapott rendelési azonosítót.

Kellemes böngészést kíván a Blökibazár  csapata.  

Kapcsolódó cikkek:Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
Öreg barátom »»

Amikor kinyílik előttünk az ajtó, és beléphetünk otthonunkba a legkisebb és legújabb családtaggal, biztosan senkinek nem jut eszébe, hogy az öregkorra gondoljon. Kutyáink, amennyiben egészséges életet élnek akár 10-14 évet, különösen szerencsés esetben közel 20 évet is élhetnek. A kölyökkutya időszak hamar tovaszáll, átlagosan 1-2 éven belül felnőttnek mondhatjuk kedvencünket.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió