Titusz új otthont szeretne!

Az örökbeadó: Futrinka Egyesület
Cím: Budapest
Telefon:
E-mail: magyarvizslasos@gmail.com

Fajta: magyar vizsla
Nem: kan
Ivartalanítás: ivartalanított
Chip: van
Születési év: 2006.

 

Tituszt találták, befogadói hiába várták eredeti gazdája jelentkezését heteken át, majd a segítségünket kérték, mivel a saját kutyáik nem szívlelték őt.


Titusz egy más kutyákkal kompatibilis, rettenetesen aktív, sportokra is alkalmas vizslakutya, akin nem sokkal gondozásunkba kerülése után egy komoly csontműtétet kellett elvégezni, ugyanis a szájában egy rosszindulatú tumor nőtt, méghozzá szinte szó szerint napról napra.

Titusz sikeresen túlesett a műtéten és a lábadozást már egy tündéri, gondos ideiglenes befogadó családban tölthette, és mostanra gyógyultnak tekinthető.

A tény, hogy egy kisebb darabot el kellett távolítani az állkapocscsontjából, semennyire sem akadályozza abban, hogy teljes életet éljen.

Mivel a szövettani eredménye rosszindulatú daganatot mutatott, nála mostantól mindig résen kell lenni, most is rákellenes készítményeket szed, de bízunk benne, hogy nem fog kiújulni a betegség.


Titusz egy nagyon kedves, minden lében kanál vizsla, aki semmiféle betegségtudattal nem rendelkezett idáig sem - ő csak egy legalább olyan figyelmes, aktív és szerető családra vágyik, mint a mostani befogadói.


Érdeklődni róla magyarvizslasos@gmail.com címen lehet.

 

Kapcsolódó cikkek:

Add a Facebook-hoz

Az állatorvosi vizsgálatról »»

Akik kutyát vagy más háziállatot tartanak rendszeres látogatói lesznek az állatorvosi rendelőknek. Lehet szó általános állatorvosi vizsgálatról, a védőoltások beadásáról vagy az egészségügyi problémák kezeléséről.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió