Az én kutyám
Ha Ön tagja az oldal közösségének közzé teheti saját történeteit kedvencéről.
A saját blogom szerkesztése

Első találkozásom Majával
Dátum: 2014-02-20 15:16:44
Szerző: tinaword
Hozzászólások: megnyitása

A hozzászólásokat csak regiszrált felhasználóink olvashatják és írhatják.

Maja talált kutyusként csöppent egy párocskához, akik, mint szinte közös gyermeküket nevelgetik, szeretgetik. Találkozásuk történetét talán majd egyszer a gazdik saját tollából olvashatjuk.:) Hogy történetem folytassam, Maja igazi családtagként, kényes hercegnőként érkezett látogatásomra. Betotyogott, körülnézett és gazdija simogatásától elégedetten nyugtázta, igen: minden rendben van, itt el leszek egy darabig.:) Közben természetesen le nem vette a szemét rólam. Akkor döntöttem el, hogy ha törik, ha szakad én ezzel a kutyával játszani fogok. :))) Térdre vágódtam a szőnyegen és lassan, incselkedve, hosszan elnyújtva ismételgettem a nevét. Több volt, mint csalogatás, igazi játékviadalra való kihívás. Maja vette a lapot! Igazi önfeledt játékba kezdtünk. Tisztes távolságból kergetőztünk, morogtunk, és az az apró kutyuska százszor fel és alá, körbe- körbe futott az egész lakásban vidáman vakkantgatva. Maja akkor szobacirkáló "nagyasszonyságból" önfeledten játszó kölyökkutyává változott, és bármikor találkozunk ezt követeli ki tőlem!:)

Add a Facebook-hoz

További bejegyzéseim:

Herold és a grillcsirke »»
Dátum: 2014-03-17 07:10:56

Herold a szülinapos »»
Dátum: 2013-09-13 11:56:35


Az állatorvosi vizsgálatról »»

Akik kutyát vagy más háziállatot tartanak rendszeres látogatói lesznek az állatorvosi rendelőknek. Lehet szó általános állatorvosi vizsgálatról, a védőoltások beadásáról vagy az egészségügyi problémák kezeléséről.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió