Az én kutyám
Ha Ön tagja az oldal közösségének közzé teheti saját történeteit kedvencéről.
A saját blogom szerkesztése

Bogi a házőrzők gyöngye
Dátum: 2013-10-10 12:08:27
Szerző: rugcsika
Hozzászólások: megnyitása

A hozzászólásokat csak regiszrált felhasználóink olvashatják és írhatják.

Az egyébként csendes, kihalt utcában valaki mindig éber. Valaki mindig készenlétben áll, hogy a madárcsicsergős reggeleken álmosan bicikliző postást és reklámújság kihordót emlékeztesse: " Ez a mi házunk, most se, mint eddig se gyere beljebb!" Bogi igazi nagyhangú házőrző, minden erejével védi a kaput. Eljutottunk arra a pontra, hogy nem csak be, de ki sem könnyű tőle jutni. Munkába indulni külön procedúra, olyan hisztit csap, ami felér 3 kávéval... De Bogit így szeretjük!:)

Add a Facebook-hoz

További bejegyzéseim:


Öreg barátom »»

Amikor kinyílik előttünk az ajtó, és beléphetünk otthonunkba a legkisebb és legújabb családtaggal, biztosan senkinek nem jut eszébe, hogy az öregkorra gondoljon. Kutyáink, amennyiben egészséges életet élnek akár 10-14 évet, különösen szerencsés esetben közel 20 évet is élhetnek. A kölyökkutya időszak hamar tovaszáll, átlagosan 1-2 éven belül felnőttnek mondhatjuk kedvencünket.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió