Az én kutyám
Ha Ön tagja az oldal közösségének közzé teheti saját történeteit kedvencéről.
A saját blogom szerkesztése

Herold a szülinapos
Dátum: 2013-09-13 11:56:35
Szerző: tinaword
Hozzászólások: megnyitása

A hozzászólásokat csak regiszrált felhasználóink olvashatják és írhatják.

Szeptember 3-án töltötte be a 4. életévét a családunk legifjabb tagja. Visszatekintve az elmúlt évekre annyi, de annyi mókát és kacagást hozott az életembe, hogy mára már örökre és visszafordíthatatlanul szerelmes lettem a francia bulldogba. Emlékszem mikor kicsi volt, karácsonyra készültünk. A behálózott fenyőfa még kint állt a kapunál.Akkor vakkantott először. Mivel teljesen új volt ez számára rendesen megijedt a saját hangjától. Nagyon nevettem. Akkor este még párszor odament a fához és próbálgatta magát, majd miután összeszedte bátorságát is, már büszkén szedte a sonkáit. Mindketten új élménnyel tértünk nyugovóra, de ő nem aludt el rögtön. Valahogy le kellett vezetnie az izgalmakat, és még akkor este a DG térdcsizmámból bokacsizmát varázsolt. Reggel mikor észrevettem ő ösztönösen menekülni kezdett én pedig kergettem. Természetesen ezt is játéknak vette. Miután pár percig kergettem és láttam, hogy roppant mód élvezi, és a látvány, ahogy a kis golyóm szalad előlem.... Nem tudtam tovább haragudni. Gondoltam odaadom neki a másik párat estére, hátha azt is "megoldja", és lesz egy pár bokacsizmám, de inkább kidobtam...Akkor tanultuk meg mindketten, hogy ami a földön van az az övé. Amit nem szánok neki, azt nem teszem elérhetővé!:)

Add a Facebook-hoz

További bejegyzéseim:

Herold és a grillcsirke »»
Dátum: 2014-03-17 07:10:56

Első találkozásom Majával »»
Dátum: 2014-02-20 15:16:44


Öreg barátom »»

Amikor kinyílik előttünk az ajtó, és beléphetünk otthonunkba a legkisebb és legújabb családtaggal, biztosan senkinek nem jut eszébe, hogy az öregkorra gondoljon. Kutyáink, amennyiben egészséges életet élnek akár 10-14 évet, különösen szerencsés esetben közel 20 évet is élhetnek. A kölyökkutya időszak hamar tovaszáll, átlagosan 1-2 éven belül felnőttnek mondhatjuk kedvencünket.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió