Az én kutyám
Ha Ön tagja az oldal közösségének közzé teheti saját történeteit kedvencéről.
A saját blogom szerkesztése

Herold és a grillcsirke
Dátum: 2014-03-17 07:10:56
Szerző: tinaword
Hozzászólások: megnyitása

A hozzászólásokat csak regiszrált felhasználóink olvashatják és írhatják.

Egy kimerítő nap után a "gazdaságos" boltban bolyongva korgó gyomromra és üres hűtőmre gondolva megálltam a grillcsirkés pult előtt. Az illat magával ragadott, és akkor ott, egy pillanatra nem is érdekelt, hogy nem szeretem igazán a csirkét. Jó illatú, készen van, ugrott a kosárba. Hazaérve Herold, mint minden alkalommal eljárta szokásos örömtáncát hazajövetelem tiszteletére. Mialatt megterítettem ő várt... Ettem és etettem őt. Igen, tudom, nem kellene az asztalnál etetni a kutyát, de mi már megszoktuk, amiből én eszek abból kap ő is. Nem szemtelenkedik, szóval nem zavar.:) Miután jóllaktam ott volt előttem még egy fél csirke, gondoltam Herold majd eltünteti a többit, és úgy ahogy volt odaadtam neki, és annak rendje módja szerint eltűnt vele. Kézmosás, mosogatás kettő jobbra kettő balra, Herold már ott is volt a lábamnál, grillcsirke sehol. Forró fürdő, majd már csukott szemmel bújtam be az ágyba. Fordulok balra és a következő pillanatban már fel is ébredtem. Egy fél grillcsirke nézett vissza rám a párnám alól. Ránéztem Heroldra, aki a következő pillanatban már fogta is a csirkét és szaladt vele, hátha elkezdem kergetni.Amíg új ágyneműt húztam, a szájában a csirkével 3 méteres körön kívül maradt ugrásra készen, hátha talán mégis agyon akarnám csapni. Közben kiselőadást tartottam neki, hogy csúnya dolgot csinált, meg ejnye-bejnye, de hát mit van mit tenni, ha egyszerűen tudja, hogy imádom. Aznap megint tanultunk valamit. Fél csirke túl nagy falat egy jól táplált kiskutyának:)))

Add a Facebook-hoz

További bejegyzéseim:

Első találkozásom Majával »»
Dátum: 2014-02-20 15:16:44

Herold a szülinapos »»
Dátum: 2013-09-13 11:56:35


Egy röpke kutyaszerelem, mint társkeresési opció »»

A minap kaptam egy érdekes, pár soros emailt, amiben egy kedves olvasónk a következő problémával keresett meg. Idézem: "Az én kutyám egy fajtiszta 5 éves nagytestű csivava.Még szűz és ezért egy szuka csivavát keresünk neki pároztatás  céljából..." Kapva a lehetőségen rögtön billentyűzetet ragadtam, hiszen ez a körülmény kutyusom által engem is régóta foglalkoztat és érint. Igen! Tudtam, hogy nem vagyok egyedül! 

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió